/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  Ресори

  • Надзор

   Уредувањето на просторот е нужно за обезбедување на услови за хумано живеење и работа на граѓаните со решавање на имотно-правните односи

  • Урбанистичко планирање

   Урбанистички план – Куманово – 2004 Урбанистичкото планирање е технички и политички процес кој опфаќа користење на земјиштето, заштита и користење

  Горе