/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  Контакт

  • ЈП „Куманово-план“

   Улица „Гоце Делчев“ бр.34, Куманово, 1300, Република МакедонијаТелефон: +389 31 438 615Email: kumanovoplan@gmail.com

  • Општина Куманово

   11-ти Октомври бб, 1300 Куманово, Република МакедонијаТелефон: (031) 475-800 / (031) 438-633Email: Info@kumanovo.gov.mk

  Контакт форма

  Горе