/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  JП „Куманово план“ Урбанистичко планирање, проектирање и надзор

  Основани од страна на Општина Куманово, ние сме посветени на испорачување на услуги од доменот на проектирање, урбанистичко планирање и надзор со највисоко ниво на професионализам, одговорност и квалитет.

  • svgsvg

   Лиценци

   Проектирање Б / Урбанизам

  • svgsvg

   Адреса

   „Гоце Делчев“ бр.36, Куманово, 1300, РСМ

  • svgsvg

   Контакт телефон

   +389 75 231 205

  • svgsvg

  Ние сме Куманово план

  Со седиште во Куманово, ЈП „Куманово-план“ е лиценцирано јавно претпријатие кое работи заедно со општината во проектирање и имплементација на урбанистчки планови. За да обезбедиме исклучителна услуга за општината и граѓаните, ние сме посветени на обезбедување на највисоко ниво на професионалност, одговор на услуги и квалитетна изработка.

  Сања Јакимовиќ Петковска

  Директор

  Работиме по најсовремени стандарди

  За понатамошно развивање на нашите способности воспоставивме мандат за одржување на силни основни вредности кои навистина ја одразуваат филозофијата на претпријатието.

  svg

  ЈП „Куманово план“

  Работиме за поубава животна средина за сите

  Фокусирани сме на одржливи модели кои овозможуваат континуиран напредок

  Структура на Куманово-план

  • svg

   Урбанистичко планирање

   Континуиран процес кој се обезбедува со изработување, донесување и спроведување на просторен план и урбанистички планови.

   svg
  • svg

   Проектирање

   Од дизајн до имплементација, нашиот стручен тим работи во најсовремени услови со цел да понуди ефикасни проектански решенија.

   svg
  • svg

   Надзор

   Надгледување на работите кои што се опфатени со реализација на програмата за уредување на градежно земјиште од страна на Општина Куманово

   svg

  Слободно контактирајте не за било какви прашања или сугестии

  Тел. #: (+389) 075 231 205

  svg
  Горе