/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  Документи

  Користете го филтерот за да ја сортирате содржината по категорија.

  НасловDownload LinkКатегоријаОбјавеноСодржина/забелешкаkategorija_hfilter
  Годишен план за јавни набавки за 2020 година

  Кликни овде

  Финансиијануари 31, 2020Годишен план за јавни набавки за 2020 година%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b8%d0%b8
  Извештај за финансиско работење Q2

  Kликни овде

  Финансииавгуст 14, 2019Квартален финансиски извештај за Q2 (01.04.2019 – 30.06.2019)%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b8%d0%b8
  Извештај за финансико работење Q1

  Кликни овде

  Финансииавгуст 14, 2019Квартален финансиски извештај за Q1 (01.01.2019 – 31.03.2019)%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b8%d0%b8


  Сите објавени содржини на оваа страница се слободни за симнување, но се бара да се обрне внимание со цел да не дојде до нивна злоупотреба.

  Горе