/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  Нашите објави

  • svg
   Објавено на август 6, 2019 Од admin Во Објави

   Врз основа на член 22 став 1 од Законот за вработените во јавниот сектор (Службен весник на Република Македобија бр.27/2014, 199/2014, 27/2016, 35/2018, 198/2018 и 143/2019) и  член 22, 23, 24, 25, 26 и 27 од Законот за работните односи (Службен весник на Република Македонија бр.62/2005, 106/2008, 161/2008, 114/2009,

  • svg
   Објавено на јануари 18, 2019 Од admin Во Објави

   Денеска, 18.01.2019, ЈП „Куманово-план“ започнува со работа. За В.Д Директор е назначен д.и.а Горан Митевски, архитект со долгогодишно искуство во струката како и поранешен Главен Архитект на Општина Куманово. Во посета беа Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, како и Раководителот на Сектор за комунални работи при Општина Куманово,

  • 3
  • 4
  • Viewing page 4 од 4

  Горе