/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ПРОМЕНА НА ТРАСА НА ЛИНИСКИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЈЕКТИ НА ДЕЛ ОД УЛ.ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА, УЛ.III МУБ И УЛ.Б.Б.ГУЦМАН СО РЕШЕНИЕ НА КРСТОСНИЦА

  • Проектен тим:

  • Овластен Планер:

   Иван Николовски д.и.а
  • Соработници:

   Ана Јовановска м.и.а. и Глорија Спасовска м.и.а.
  Горе