/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ПРОМЕНА НА ТРАСА НА ЛИНИСКИ ОБЈЕКТИ НА ДЕЛ ОД УЛ. „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ И ДЕЛ ОД УЛ.„ДОНЕ БОЖИНОВ“ СО РЕШЕНИЈА НА КРСТОСНИЦА ПОМЕЃУ …

  УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ПРОМЕНА НА ТРАСА НА ЛИНИСКИ ОБЈЕКТИ НА ДЕЛ ОД УЛ. „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ И ДЕЛ ОД УЛ.„ДОНЕ БОЖИНОВ“ СО РЕШЕНИЈА НА КРСТОСНИЦА ПОМЕЃУ УЛ.„3-ТА МУБ“ И УЛ.„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“,КРСТОСНИЦА ПОМЕЃУ УЛ.„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,УЛ.„ДОНЕ БОЖИНОВ“ И УЛ.„11-ТИ ОКТОМВРИ“ И КРСТОСНИЦА ПОМЕЃУ УЛ.„ДОНЕ БОЖИНОВ“ И УЛ.„ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА“-Општина Куманово

  • Проектен тим:

  • Овластен Планер:

   Ивица Крстевски д.и.а.
  • Соработници:

   Ана Јовановска м.и.а. и Глорија Спасовска м.и.а.
  Горе