/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  Детска градинка – „Наше детство“

  Идејно решение за детска градинка со капацитет од 60 деца

  • Архитект

   Иван Николовски
  • Година

   2019
  • Локација

   Куманово, Р.С. Македонија
  • Намена

   В2 - Детска градинка
  • Проектен тим

   Ивица Крстевски, Глорија Спасовска, Ана Јовановска
  Горе