/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  ЈП „Куманово-план“ започнува со работа

  Објави / јануари 18, 2019

  Денеска, 18.01.2019, ЈП „Куманово-план“ започнува со работа. За В.Д Директор е назначен д.и.а Горан Митевски, архитект со долгогодишно искуство во струката како и поранешен Главен Архитект на Општина Куманово.
  Во посета беа Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, како и Раководителот на Сектор за комунални работи при Општина Куманово, Лидија Ланг Спасовска и Раководител на Сектор за урбанизам – Емилија Сларидис Јаневска.

  Горе