/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  ЈАВЕН ПОВИК За прибирање понуди за изработка на проектна документација од областа на сообраќајно инженерство

  Објави / февруари 11, 2022

  Јавно претпријатие за просторни и урбанистички планови  КУМАНОВО ПЛАН  -Куманово врз основа на Одлука за распишување на јавен повик број 03-81/1 од 11.02.2022 година објавува

  ЈАВЕН ПОВИК

   

  За прибирање понуди за изработка на проектна документација од областа на сообраќајно инженерство.

   

  1. Право на пријавување на овој јавен повик имаат сите физички лица, граѓани на Република Северна Македонија кои поседуваат важечко Овластување за изработка на проектна документација од областа на сообраќајно инженерство.
  2. Пријавувањето на Јавниот повик се врши преку e-mail адреса, proektiranje@kumanovoplan.gov.mk .
  • Документацијата за апликација треба да содржи: професионална биографија, мотивационо писмо, пријава и доказ (фотокопија) од важечко Овластување за изработка на проектна документација од областа на сообраќајно инженерство.
  1. Рок за апликација е три (3) работни дена од денот на оваа објава.

   

  Избраното лице по овој Јавен повик ќе биде објавено на официјалната веб страница на ЈП Куманово План www.kumanovoplan.gov.mk.

   

   

  В.Д. Директор на ЈП Куманово План

  Бобан Николовски

   

  Горе