/ За поубаво Куманово.
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Куманово-план седиште

ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

Контактирајте не

За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

* Please Fill Required Fields *
img

Контакт телефон

031 438 615

Работно време

Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Куманово-план седиште

  ул. Гоце Делчев бр. 34, Куманово, 1300, Република Македонија

  Контактирајте не

  За секаков вид на прашања, користете ја оваа форма за контакт:

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Контакт телефон

  031 438 615

  Работно време

  Понеделник до Петок 08:00 до 16:00

  ИЗВЕШТАЈ ЗА ФИНАНСИСКО РАБОТЕЊЕ НА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ „КУМАНОВО ПЛАН“ КУМАНОВО ЗА ПЕРИОД ОД 01.10.2022-31.12.2022 ГОДИНА

  Објави / февруари 16, 2023

  ИЗВЕШТАЈ ЗА ФИНАНСИСКО РАБОТЕЊЕ НА
  ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ „КУМАНОВО ПЛАН“ КУМАНОВО
  ЗА ПЕРИОД ОД 01.10.2022-31.12.2022 ГОДИНА

  Извештај-за-финансиско-работење-на-ЈП-Куманово-План-за-период-од-01.10-31.12.2022

  Горе